Primarni zavihki

10. 04. 2014 - 19:00
Nazaj na koledar dogodkov

Zaženi poslovno idejo z uspešno crowdfunding kampanjo

Iniciativa Start:up Slovenija, v okviru programa Go:Global Slovenija, v sodelovanju z Veleposlaništvom Združenih držav Amerike v Sloveniji vabi na dogodek, v četrtek, 10. aprila 2014 ob 19. uri, kjer bodo predstavljene priložnosti, ki jih nudi »crowdfunding« za zagon poslovne ideje.

V okviru nacionalnega programa Go:Global Slovenia, katerega namen je nuditi podporo start-up podjetij pri njihovem prodoru na globalni trg, se bomo pogovarjali z Jasonom Bestom, najvplivnejšo osebo na področju množičnega financiranja in soustanoviteljem ter direktorjem organizacije Crowdfund Capital Advisors (CCA).

Na pogovor, ki ga bo vodil Urban Lapajne, vabljeni vsi, ki vas zanimajo naslednje tematike:

  • prednosti in omejitve crowdfundinga,
  • kaj odlikuje uspešno crowdfunding kampanjo,
  • preverjanje koncepta izdelka / projekta na trgu z nastopom na crowdfunding platformi,
  • na kakšen način vzpostaviti lastni crowdfund.

Pogovor bo potekal v angleškem jeziku, v atriju stavbe B Tehnološkega parka Ljubljana (Tehnološki park 19, 2. nadstropje). Srečanje z govorcem bo predvidoma trajalo 2 uri.

O predavatelju

Jason Best je soustanovitelj in direktor Crowdunding Capital Advisors in soavtor zakona  za legalizacijo crowdfunding v Združenih državah Amerike.  Tesno sodeluje s skupinami poslovnih angelov in skladov tveganega kapitala ter Svetovno banko za pripravo in izvedbo uspešnih crowdfuding strategij. Poleg tega je tudi soavtor knjige Crowdfund Investing for Dummies. Forbes.com je Jasona Besta uvrstil na lestvico desetih najvplivnejših oseb na področju crowdfudninga.

O organizatorju

V Iniciativi Start:up Slovenija so združeni najaktivnejši akterji podjetniškega podpornega okolja, povezani z namenom razvijati slovenski startup ekosistem. Iniciativa nudi celovit splet storitev in programov za uspešen razvoj in rast start-up podjetij od podjetniške ideje do globalne rasti podjetja.

Iniciativa Start:up Slovenija letno organizira več kot 70 podjetniških dogodkov. Pridružite se aktivni start-up skupnosti in spremljajte vsebine in programe v katere se lahko vključite!  Povežite se na Facebook strani: Go:Global Slovenia in Iniciativa Start:up Slovenija

Lepo vabljeni!

Prijava na dogodek: 
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
The email to associate with this registration.