09. 09. 2015 - 12:00
Nazaj na koledar dogodkov

Startup Sauna bo v Ljubljani iskala najobetavnejše startupe v regiji!

Finska Startup Sauna, ugledni podjetniški pospeševalnik za severno in vzhodno Evropo, tudi letos prihaja v Ljubljano! V sodelovanju z Iniciativo Start:up Slovenija bo 9. septembra 2015, v Tehnološkem paku Ljubljana, iskala najobetavnejša start-up podjetja v regiji.

Izbrane ekipe, ki bodo oddale prijavo na dogodek v Ljubljani, se bodo srečale z mednarodno priznanimi mentorji in podjetniki, pridobile dragocene povratne informacije ter priložnost za udeležbo v intenzivnem programu pospeševalnika. Startup Sauna išče podjetja z globalnim potencialom, vrhunsko ekipo in že izdelanim produktom oz. prototipom. Mentorska komisija bo med vsemi prijavami izbrala najboljše ekipe in jih o udeležbi obvestila najmanj štiri dni pred dogodkom.

Lokacija: Tehnološki Park Ljubljana, Tehnološki park 19, stavba B
Datum: 9. september 2014, ob 12:00

Okviren program:

  • 12:00 – Uvod
  • 12:30 – Startup pitch (3min/ekipo)
  • 15:00 – Odmor
  • 15:30 – 1na1 mentoriranje
  • 18:00 – Wrap-up

Imena mentorjev, ki bodo prisotni na dogodku, bodo objavljena naknadno.

Dodana vrednost za startupe:

  • Iskren in poglobljen feedback na ”pitch” in potencial predstavljene ideje,
  • coaching uglednih serijskih podjetnikov in investitorjev,
  • odlične globalne povezave in kontakti mentorjev, predvsem na območju Skandinavije, Baltika in Rusije,
  • možnost uvrstitve v pettedenski program pospeševalnika in obisk Slush konference,
  • možnost obiska Silicijeve doline.

Prijave

O Startup Sauni

Startup Sauna je neprofitni podjetniški pospeševalnik, ki pomaga obetavnim startup podjetjem uspešno prodreti na trg, brez udeležbe pri deležu podjetja. Dva krat letno organizira pettedenski mentorski program v coworking prostorih v Helsinkih. Njihovi mentorji so izbrani iz vrst najbolj nadarjenih serijskih podjetnikov, investitorjev in drugih strokovnjakov. Fokusirajo se na razvoj skalabilenga poslovnega modela in razumevanja potreb kupcev. Najboljše ekipe popeljejo tudi v Silicijevo dolino, kjer se podjetja spoznajo s tamkajšnjim trgom ter mrežo partnerjev, medijev in investitorjev.

Pospeševalnik ima že 159 alumni podjetij, ki so pridobila več kot 37 milijonov USD financiranja. Coachali so več ko 1.100 startupov in organizirali so več kot 110 mentorskih dogodkov po Evropi, kar omogoča njihovim mentorjem boljše razumevanje potreb startupov v zgodnji fazi.

Več o Start:up Sauni si lahko ogledate v video posnetku:

https://www.youtube.com/watch?v=Z6Nj0v5dc5w