Tehnološki eksperti

Štefan Furlan

Optilab d.o.o.

Štefan Furlan je direktor in soustanovitelj podjetja Optilab. Optilab je napredno in inovativno tehnološko podjetje, ki se osredotoča na nišo odkrivanja in obvladovanja goljufij. Njihov produkt Admiral je edinstvena računalniška rešitev, ki z inovativno kombinacijo najsodobnejših tehnologij zavarovalnicam omogoča celovito obvladovanje zavarovalniških goljufij. Optilab je globalna zgodba in podjetje je že v prvem letu poslovanja sklenilo mednarodna partnerstva in svoje produkte aktivno trži v tujini. Štefan Furlan je z odliko in prvi v generaciji zaključil študij računalništva in informatike ter trenutno dela doktorat na temo obvladovanja goljufij.

Največji dosežek
Največja napaka
Vloga v ekosistemu
Ekspertna znanja

Poslovni rockstarji

Jure Ferlež

LiveNetLife d.o.o.

Jure Ferlež je soustanovitelj in direktor podjteja LiveNetLife d.o.o., podjetja, katerega storitev omogoča kontekstualno sodelovanje v realnem času, kar pedstavlja nov kanal komunikacije med ljudmi na spletu.

Največji dosežek
Največja napaka
Vloga v ekosistemu
Ekspertna znanja

Poslovni rockstarji

Robert Farazin

Double Recall

Robart Farazin je energičen vizionar z izjemnimi podjetniškimi idejami. Njegovo podjetje Double Recall je bilo prvo slovensko podjetje, sprejeto v najbolj priljubljen ameriški pospeševalnik Y Combinator. Leta 2013 pa je bil Robert Farazin s svojim novim podjetjem Iptvbeat sprejet v pospeševalnik TechStars.

Največji dosežek
Največja napaka
Vloga v ekosistemu
Ekspertna znanja