Poslovni rockstarji

Benjamin Ivančič

Original d.o.o.

Benjamin Ivančič, kreativni direktor in partner, ORIGINAL (oglaševalska agencija, www.original.si)
Rad ima originalnost v oglaševanju, umetnosti in vsakodnevnem življenju. Uživa ob dobrih knjigah, je poznavalec vin in glasbe. Trenira stare kitajske veščine in rad pogleda dobro nogometno tekmo. Za svoja dela je prejel veliko nagrad in priznanj (Canneslions, Golden Drum, Epica, LIAA, YoungGuns, New York Festivals, SOF, Sempl, Magdalena, Outward, Brumen, Festo …). Če s partnerko Suno Tancig skupaj združita vse nagrade, se jih nabere več kot 150. Bil je član žirij domačih in mednarodnih oglaševalskih festivalov, med drugim najmlajši predsednik žirije SOF-a. Njegova dela so objavljena v publikacijah (Luerzer’s Archive, Strategie, No Copy Advertising Book, Communication Arts, Advertising is dead. Long live advertising!).
Poslovna pot: 1996 S Team Bates SAATCHI & SAATCHI (oblikovalec), 1997 Virgo PUBLICIS (art direktor), 1998 IDEA COMPANY (soustanovitelj in kreativni direktor), 2002 FUTURA DDB (kreativni direktor in partner), 2005 (McCANN ERICKSON CROATIA, kreativni direktor), 2005 ORIGINAL (soustanovitelj in kreativni direktor)
Večji naročniki agencije ORIGINAL: P&G International, MSD (Merck), Skupina NLB, Lek (Sandoz), Intersurgical, Krka, Radenska
Trgi: CEEMENA
 

Največji dosežek
Največja napaka
Vloga v ekosistemu
Ekspertna znanja

Poslovni rockstarji

Jan Isakovič

Artesia d.o.o.

Jan Isakovič je diplomiral na Ekonomski fakulteti in Fakulteti za računalništvo. Njegovo delo vključuje izkušnje s področja socialnih medijev, mobilnih storitev in produktnega vodenja iz lastnega podjetja Artesia d.o.o., trenutno pa je zaposlen kot inovacijski inženir na podjetju Nil, vodilnem slovenskem podjetju s področja podatkovnih komunikacij, kjer skrbi za procese generiranja idej in definicije produktov ter storitev.

Največji dosežek
Največja napaka
Vloga v ekosistemu
Ekspertna znanja

Poslovni rockstarji

Mirjana Ivanuša

Mirjana Ivanuša je po končani II gimnaziji Maribor leta 1979 nadaljevala študij na Ekonomsko poslovni fakulteti Maribor Univerze v Mariboru. Pridobila si je izobrazbo univ. dipl. ekonomist, smer poslovna informatika. Leta 1999 je končala tudi podiplomski magistrski študij managementa in organizacije. Imenovana je predavateljica predmeta Osnove menedžmenta ter Poslovno komuniciranje in vodenje na višji strokovni šoli. Na Fakulteti za komercialne in poslovne vede Celje je višja predavateljica predmeta Osnove poslovodenja in Upravljanje s kadri ter Razvoj kariere in Kadri v turistični dejavnosti. Je avtorica treh knjig s področja zaposlovanja in podjetništva.

Od leta 2002 je predsednica in vodi Društvo kadrovskih delavcev Maribora, Lenarta in Slovenske Bistrice. Imenovana je sodna izvedenka za ekonomijo, kadrovsko funkcijo in podjetništvo. Svoje strokovno delo opravlja kot poklicna, kadrovska ter podjetniška svetovalka. Od leta 2009 je tudi svetovalka in predavateljica na področju turizma.Od leta 2011 se intenzivno ukvarja z socialnimi mediji ter njihovo uporabo pri trženju in promoviranju podjetij.(social media manager)

 

Največji dosežek
Največja napaka
Vloga v ekosistemu
Ekspertna znanja

Poslovni rockstarji

Tomi Ilijaš

Arctur d.o.o.

Tomi Ilijaš, univerzitetni diplomirani inženir, podjetnik in vizionar: svoje poslanstvo vidi v razvoju ljudem prijaznih informacijskih rešitev in približevanju visoko-tehnoloških dosežkov navadnim ljudem. S svojimi sodelavci je uspel ustvariti prijetno delovno okolje, ki spodbuja znanje, ustvarjalnost in sodelovanje. Svoje ideje in znanje rad prenaša na mlade rodove, bil je mentor mnogim, sedaj uspešnim podjetnikom. Podjetje Arctur d.o.o. velja za pionirja interneta v Sloveniji. V 18 letih je družba prehodila pot od ponudnika povezljivosti v internet in avtorja prvih spletnih strani pa do razvijalca kompleksnih spletnih rešitev. Visoka vlaganja v raziskave in razvoj, vzorno sodelovanje z inštitucijami znanja ter dobra kadrovska politika, so v zadnjih letih omogočili uresničevanje strategije, ki pomeni premik na vedno bolj zahtevna področja in prisotnost na globalnem trgu visoke informatike.

Največji dosežek
Največja napaka
Vloga v ekosistemu
Ekspertna znanja