Nosilci in partnerji

Nosilca programa in pospeševalnika Go:Global Slovenia sta Tehnološki park Ljubljana in Tovarna podjemov Maribor, skupaj s številnimi partnerji.

   

Tehnološki park Ljubljana zagotavlja podporno in stimulativno poslovno okolje najvišje kakovosti za razvoj vrhunskega tehnološkega podjetništva. Deluje od leta 1995 in pod svojim okriljem povezuje že več kot 300 podjetij.

Naslov: Tehnološki park Ljubljana d.o.o., Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana
Spletna stran: www.tp-lj.si
Kontakt: info@tp-lj.si

Tovarna podjemov, univerzitetni podjetniški inkubator Univerze v Mariboru, je del inovacijskega ekosistema RAZ:UM. Storitve univerzitetnega inkubatorja so primarno namenjene komercializaciji podjetniških idej študentov, raziskovalcev in profesorjev univerze, hkrati pa tudi idej drugih inovativnih posameznikov. Tovarna podjemov je nosilec mednarodne podjetniške konference PODIM in nacionalne platforme Start:up Slovenija s tekmovanjem Start:up leta, ki jih organizira skupaj s partnerji. 

Naslov: Tovarna podjemov, podjetniški inkubator UM, Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, 2000 Maribor
Spletna stran: www.tovarnapodjemov.org
Kontakt: Jure Verhovnik, jure.verhovnik@irp.si

Partnerji

COINVEST je regionalna platforma, ki povezuje investitorje in visoko-tehnološke projekte startup podjetij. S svojimi aktivnostmi želijo prispevati k razvoju podjetniškega ekosistema s ciljem pomagati podjetjem pri zagotavljanju potrebnih virov, in sicer kapitala, dostopa do trgov in managerskih veščin. 

Spletna stran: www.coinvest.si