Primarni zavihki

13. 01. 2014 - 14:00
Nazaj na koledar dogodkov

Prodor na trg ZDA z učinkovito zaščito intelektualnih pravic

V sodelovanju z Veleposlaništvom Združenih držav Amerike v Sloveniji bomo v ponedeljek, 13. januarja 2014 ob 14. uri predstavili možnosti za učinkovito zaščito intelektualnih pravic v Združenih državah Amerike.

V okviru nacionalnega programa Go:Global Slovenia, katerega namen je nuditi podporo start-up podjetij pri njihovem prodoru na globalni trg, bomo gostili Randalla Raya Raderja, glavnega sodnika ameriškega zveznega prizivnega sodišča in vrhunskega strokovnjaka s področja zaščite intelektualnih pravic.

Na predstavitev in pogovor z izjemnim govorcem vabimo:
- podjetnike, ki želijo oz. že poslujejo na območju Združenih držav Amerike,
- podjetnike, ki hočejo pridobiti vpogled v prakso zaščite intelektualne lastnine in
- posameznike, ki so zadolženi za zaščito in upravljanje intelektualnih pravic.

Dogodek bo potekal v angleškem jeziku in sicer v konferenčni dvorani Tehnološkega parka Ljubljana (stavba B, Tehnološki park 19 v Ljubljani). Srečanje z govorcem bo predvidoma trajalo pol drugo uro.

Prijave sprejemamo do zasedbe predvidenih prostih mest!

O predavatelju
Randall Ray Rader je glavni sodnik ameriškega zveznega prizivnega sodišča.  Poučuje patentno pravo in zaščito intelektualnih pravic na številnih ameriških univerzah, kot so University of Virginia School of Law, Georgetown University Law Center, Munich Intellectual Property Law Center,  George Washington University Law School. Sodnik Rader je soavtor priročnika o patentnem pravu, ki  ga uporablja 65 pravnih šol. Podrobnejši življenjepis je na voljo na Wikipediji

V sodelovanju z:

Prijava na dogodek: 
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
The email to associate with this registration.