Primarni zavihki

09. 09. 2013 - 14:00
Nazaj na koledar dogodkov

Globalni Startup weekend v Ljubljani!

Od 5. do 7. julija 2013 se bo v Tehnološkem parku Ljubljana odvijal intenziven in zabaven vikend, poln ustvarjalnih entuzijastov. Ekipe sestavljene iz računalničarjev, oblikovalcev in poslovnežev bodo tekmovale v tem kdo bo v 54 urah ustvaril boljši model podjetja. V nedeljo zvečer bodo svoje ideje predstavili slovenskim angelskim investitorjem in se potegovale za finančne investicije.

Poglejte si predstavitveni video.

Namen dogodka je absorbirati znanje in najboljše prakse iz tujine ter jih prenesti v Slovenijo, kot nekakšna oblika priliva možganov. Dogodek je posebne narave, saj se bo zgodil pod pokroviteljstvom Slovenskih študentov v tujini in najboljših računalničarjev iz University of Southampton v Veliki Britaniji. Sledeči bodo na tekmovanju na voljo kot mentorji, ki bodo pomagali pri programiranju, poslovnih nasvetih in dizajnu.

Pogoji za udeležbo
Tekmovanja se lahko udeleži kdorkoli, ki rad ustvarja. Potrebno se je samo prijaviti preko spletne strani. Niti ideje ne potrebujete, saj je takšnih dogodkih veliko ljudi z idejami, ki potrebujejo soustvarjalce.
Tudi ekipa ni potrebna za prijavo na dogodek. Na začetku tekmovanja, v petek zvečer bodo tekmovalci predstavili ideje ter kakšne profile potrebujejo. Vse kar potrebuješ je obilico entuzijazma in določeno znanje, ki ga lahko prispevaš.
Lastnik ideje si ti in tvoja ekipa. Cilj tekmovanja je spodbuditi nove inovativne projekte. Če si kadarkoli želel postati del start-up scene ali lastnik svojega lastnega podjetja, je to odlična priložnost, da narediš prvi korak.

Kontakti:
ljubljana@startupweekend.org

Dogodek poteka pod pokroviteljstvom:

University of Southampton, Southampton Coder comunity, Tehnološki park Ljubljana.

Prijava na dogodek: 
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
The email to associate with this registration.