Korak 5 - Seznam izvajalcev GG for Growth

Kristjan Pečanac je podjetnik, mentor in tehnološki ekspert, ki je skozi kariero zgradil visokotehnološko podjetje Daisy Technologies Inc. in zanj, kot eden prvih Slovencev, prejel milijonsko investicijo iz Silicijeve doline. V svoji dolgoletni karieri je mentoriral in svetoval več kot 100-tim start-up podjetjem. Danes vodi start-up šolo Hekovnik in gradi skupnost visokotehnoloških start up podjetij s področja ICT, katerim pomaga priti do investicije.
Matej Golob je računalničar, ki ga je potegnilo v svet ekonomije in financ. Štipendist in najboljši študent v svoji generaciji E-MBA na CBS. Tekač in izrazita can-do oseba. Od leta 2007 obseden s TED govori , od leta 2009 so-organizator TEDx dogodkov. Matej, soustanovitelj startupa 30Lean, je že od nekdaj navdušen nad novimi, izvirnimi in vrednimi idejami. V prostem času jih pomaga širiti v obliki TEDx dogodkov, v profesionalnem času pa razvijati, preverjati in pivotirati v obliki Lean Startup mentoriranja.
Robert Rolih je marketinški svetovalec, ki svojim strankam pomaga do bolj učinkovitega marketinga in prodaje. Med njegovimi strankami na področju marketinškega svetovanja je več kot 250 podjetij. Je tudi avtor štirih knjig in več kot 300 člankov. Osebno sodeluje z nekaterimi od največjih poslovnih strokovnjakov na svetu, kot so npr. Brian Tracy, Chet Holmes, Geoff Burch in tako da so mu vedno na voljo najnovejša svetovna znanja na področju marketinga, prodaje in vodenja. Je tudi edini certificirani coach Briana Tracyja v Evropi.
Barbara S. Podlesnik je diplomirala na Ekonomski fakulteti v Ljubljani in v okviru specialističnega izobraževanja pri Slovenskem inštitutu za revizijo pridobila naziv Preizkušeni računovodja. V Tehnološkem parku Ljubljana d.o.o. se ukvarja s svetovanjem na področjih poslovnih financ, sodeluje pri strategiji razvoja podjetja in pri pridobivanju financiranja za rast podjetja. Poslovno sfero nenehno prepleta z umetniško – z izdelovanjem unikatne keramike, izobraževalnimi delavnicami ustvarjanja z glino, iskanjem priložnosti za skupne umetniške projekte.
Andraž Štalec je direktor in soustanovitelj agencije Red Orbit, ene redkih digitalnih agencij v Evropi, ki se lahko pohvali s certifikatom Google Certified Trainer. Je reden gost največjih domačih in tujih konferenc o marketingu, svetovalec velikim podjetjem in avtor več kot 100-ih člankov na temo digitalnega marketinga. Leta 2009 je Red Orbit postal zmagovalec Najpodjetniške ideje, leto pozneje pa so bili finalisti tekmovanja Startup Slovenija. V štirih letih so iz start-up podjetja zrasli v eno najboljših agencij na področju iskalnega marketinga v Evropi.

 

Nazaj Naprej