Korak 3 – Demo dan

Na demo dnevu se predstavijo vsa podjetja, ki so uspešno zaključila program priprave na investicijo. Na demo dnevu se podjetja predstavijo pred-selekcijski komisiji, ki ocenjuje vloge v pred-selekciji ter dodatno zasebnim investitorjem, s katerimi aktivno sodelujemo v okviru pospeševalnika. Predvideno je sodelovanje do 20 zasebnih investitorjev na demo dnevu (poslovni angeli, skladi tveganega kapitala, strateški investitorji).

Ocenjevanje poteka na podlagi kriterijev o izvršnosti ekipe, velikosti in rasti trga, inovativnosti in tehnologije ter kakovosti predstavitve. Skupaj je možno zbrati 30 točk v tej drugi fazi ocenjevanja (po delovnim vikendu), oziroma maksimalno do 40 točk skupaj s prvo, kjer je možno zbrati maksimalo 10 točk (pred delovnim vikendom na podlagi prijave in osebne predstavitve).

Skupaj lahko podjetje z vlogo pridobi do 40 točk v fazi pred-selekcije, ki se upošteva v sklopu razpisne dokumentacije SPS. Demo dan bo potekal 21. aprila v Tehnološkem parku Ljubljana od 9. ure dalje.

Utrinke z demo dneva 2016 si lahko ogledate na spletni povezavi

Utrinke z demo dneva 2015 si lahko ogledate na spletni povezavi.

Utrinke z demo dneva 2014 si lahko ogledate na spletni povezavi.

 

Nazaj Naprej