Izjave udeležencev

Mentorsko srečanje je bilo vsekakor koristno z vidika novih kritičnih pogledov na naše novo podjetje in strokovnih informacij z različnih področij. Srečanje je bilo zelo dobro organizirano, vse pohvale.
Robert, MKP TEKS, d. o. o.

Menim, da so taki dogodki izredno dobrodošli. Najprej sem mislil, da moram srečati le mentorje, ki delujejo na nam sorodnih področjih. Vendar sem nekaj zelo dobrih nasvetov dobil od mentorjev, ki se ukvarjajo s povsem drugimi zadevami. Očitno je pomemben tudi pogled iz druge perspektive. Poleg tega mi veliko pomeni potrditev naših razmišljanj o nastopu na trgu, trženju in ostalih poslovnih odločitvah. Želim si, da bi bilo takih dogodkov več, saj me dodatno napolnijo z energijo, ki je izrednega pomena v teh negotovih začetkih zagonskega podjetja.
Aleš Hribar

Prejeti mnenje in nasvete izkušenih podjetnikov je zagotovo neprecenljivo. Še posebno uporabno in zanimivo je slišati različna mnenja in predlagane rešitve problemov. Srečanje nam je dalo veliko pozitivne energije in motivacije za nadaljnje delo.
Živana Žerjal, U2G, d. o. o.

Najprej naj izkoristim priložnost, da se vam še enkrat zahvalim v imenu obeh. Glede dogodka pa, sam sem bil prvič na čem takem in sem bil pozitivno presenečen. Ogromno koristnih informacij, spodbud in tudi kritičnih pogledov. Vse v zelo sproščenem vzdušju, kar je zelo pripomoglo k samemu predstavljanju in zagovarjanju naših vizij, želja in idej. Mentorjem, s katerimi sem bil v stiku, sem iskreno hvaležen za vse nasvete. Dobil sem še drugačen vpogled. Težko povem kaj kritičnega.
Jure Ponikvar

Zelo sem hvaležen mentorjem, predvsem za kritična vprašanja, saj se je bolje potiti tukaj kot recimo pred investitorji. Mentorji so nam odprli oči, veliko moramo še predelati, čeprav smo mislili, da vse vemo. In hvala seveda organizatorjem, da so nam omogočili srečanja z mentorji, s katerimi bi drugače težko prišli v stik.
Miha Merlak, Safe Cover, d. o. o.

Zelo zanimivo in zelo različni pogovori, dva od njih sta me streznila. Hkrati smo dobili veliko spodbud za usmeritve, ki smo si jih zadali.
Nejc Šarabon, S2P, d. o. o.

V razgovorih v okviru mentorskega dne so bile še enkrat poudarjene ključne in pomembne stvari, obenem pa smo glede na predstavljene izzive dobili kar nekaj konkretnih namigov, ki jih bomo lahko takoj vključili v procese in aktivnosti, s katerimi nameravamo razvijati naše podjetje. Koristno.
Jožica Kržič