17. 09. 2013 - 16:00
Nazaj na koledar dogodkov

1:1 mentorski dogodek

Organizatorji projekta Go:Global Slovenia organizirajo prvi letošnji t.i. ena na ena (1:1) mentorski dogodek, ki bo potekal v torek, 28.05.2013 od 16. ure v Tehnološkem parku Ljubljana (Tehnološki park 19, pritličje stavbe B). Na dogodku se bo 25 podjetniških skupin srečalo z 25 mentorji z namenom, da jim le-te pomagajo rešiti specifične izzive pri preboju na globalne trge.  Gre za specializirane dogodke, kjer se vsaka podjetniška ekipa sreča z izbranimi mentorji (strokovnjaki) in je deležna individualnega svetovanja z različnih področij.

V uvodu bodo imela start-up podjetja, ki so se  prijavila v program, na voljo eno minuto za kratko predstavitev svojih podjemov. Predstavila so bodo naslednja podjetja:
Cell/try d.o.o., VinKom, Florence Maria Bratuž s.p., Eye Catcher - Mitja Haller s.p., SA-CO d.o.o., Koofr d.o.o., L4B d.o.o., TM Vista d.o.o., CodeMonkee d.o.o., , Lotrič Certificiranje d.o.o., Kinestica d.o.o., Gecko d.o.o., MKP TEKS d.o.o., Matech d.o.o., Aitsa d.o.o., Vitalik d.o.o., Solis-TR d.o.o., Sem pa tja d.o.o., BIO-solarni vrtec d.o.o., CreatoorLabs d.o.o., MycoMedica d.o.o., Solutio Dens d.o.o., Ascalab d.o.o., NubeGo d.o.o.

Po uvodnih predstavitvah podjetij, bo sledilo 1:1 mentoriranje podjetnikov. Izvedene bodo 3 serije 30 minutnega mentoriranja. Vsak podjetnik se bo srečal s tremi mentorji, za katere je izrazil željo, da bi se z njimi srečal.

Program:
16:00 - 16:30   predstavitve izbranih podjetij
16:30 - 18:00   3 serije mentoriranj
18:00 -             pogostitev in podjetniško druženje

Ustvarili smo pravo skupnost mentorjev, ki so pripravljeni pomagati startup podjetjem. Vse mentorje, ki sodelujejo v programu, si lahko pogledate na spletni povezavi.

Prijavo pošljite na vera.nunic@tp-lj.si. V primeruu dodatnih vprašanj smo na voljo na 01 620 34 07.