28. 06. 2012 - 16:00
Nazaj na koledar dogodkov

1 na 1 mentorski dogodek z osebnim mentoriranjem izbranih mentorjev

Tehnološki park Ljubljana v sodelovanju s Tovarno podjemov in RC IKT organizira največji slovenski mentorski program Go:Global za startup podjetja, ki stremijo k hitri globalni rasti.

V okviru programa pripravljamo že drugi največji 1:1 mentorski dogodek, ki bo v četrtek, 28.6.2012 ob 16. uri v Tehnološkem parku Ljubljana (Tehnološki park 19, objekt B).

Zaradi zelo dobrega odziva na prvi 1:1 mentorski dogodek, smo se odločili, da tokrat še razširimo možnosti sodelovanja in tudi vam omogočimo, da se srečate z izbranimi  mentorji s ciljem, da pridobite praktične nasvete, kako rešiti svoje specifične poslovne izzive. Ker pa je število mest omejeno, bomo prijave selekcionirali. Na voljo je samo še nekaj mest!

Vse zainteresirane pozivamo, da se prijavijo na e-naslov: vera.nunic@tp-lj.si s kratko predstavitvijo ideje oz. podjetja ter tremi ključnimi vprašanji/ izzivi, s katerimi se trenutno ukvarjate v podjetju. Na podlagi tega, se bomo odločili koga vključiti v program. Rok za prijavo je najkasneje do torka, 26.6.2012 do 12. ure!

Za vas bomo poskušali najti najprimernejše mentorje in vas na dogodku povezati z njimi. V program smo pritegnili več kot 120 najuglednejših soustvarjalcev slovenskega podjetniškega in visokotehnološkega ekosistema, za četrtkov mentorski dogodek se je že prijavilo 25 mentorjev, med njimi Andraž Tori, Branko Drobnak, Rok Habinc, Matjaž Čadež in drugi. Vse mentorje, ki sodelujejo v programu, si lahko pogledate na spletni povezavi.

Poglejte si utrinke s prvega 1:1 mentorskega dogodka